Kleine beurt in Eersel

Bij Vakgarage Roijmans wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Roijmans niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Roijmans voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Eersel altijd langs Vakgarage Roijmans om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Eersel? Kom dan langs Mgr. De Haasstraat 75 in Eersel (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgarageroijmans.nl of bel naar 0497-515520.

Contactgegevens

Vakgarage Roijmans
Mgr. De Haasstraat 75
5521 TB Eersel

tel.: 0497-515520
mail: info@vakgarageroijmans.nl